Simpozijum uspešnih privrednika Srbije održan u hotelu Hyatt

\"\"

U Kristalnoj dvorani beogradskog hotela Hyatt Regency 21. Novembra 22. je održan Simpozijum uspešnih privrednika Srbije kojem su prisustvovali predstavnici domaćih kompanija, Privredne komore Beograda, kao i uglednih naučno-istraživačkih institucija.


Ovom prilikom su odabranim pojedincima i privrednim društvima registrovanim na području Srbije dodeljene plakete sa priznanjima za ostvarene značajne rezultate u okviru različitih privrednih delatnosti.

\"\"

Priznanje za doprinos razvoju mašinske industriji u Srbiji je dodeljeno Omniprojektu, firmi iz Novog Sela, Vrnjačka Banja.

Velika čast da održi govor kao nagrađeni privrednik na Simpozijumu uspešnih privrednika pripala je gospodinu Branku Babiću, vlasniku i direktoru preduzeća Omniprojekt, koji se obratio prisutnima.

\"\"
“Grabeći krupnim koracima ka ostvarivanju svih dosadašnjih ciljeva I zadataka, pa I onih koji tek predstoje, u Omniprojektu se drže devize da je imperativ savremenog poslovanja biti brži I bolji, pri čemu posebnu pažnju posvećuju izboru mladih kadrova, jednako posvećenih obogaćivanju sopstvenog znanja, unapređenju kvaliteta uz već pomenutu strast I posvećenost poslu koji obavljaju. Do sada se ovaj recept pokazao kao jako uspešan.”
Branko Babić