Proslava 30 godina rada

Kompanija Omniprojekt obeležila je svoj veliki jubilej, 3 decenije uspešnog rada, gala-priredbom u hotelu Zepter, u prisustvu oko trista prijatelja, partnera, kupaca, dobavljača i zaposlenih

Vrnjačka Banja, 12. oktobar 2023. godine – Povodom jubileja “30 godina Omni Projekta”, jedan od lidera u projektovanju, konstrukciji, proizvodnji i montaži opreme za punjenje i pakovanje u Srbiji, Omniprojekt iz Vrnjačke Banje, organizovao je u Kristalnoj sali Hotela Zepter, susret sa svojim partnerima u formi gala-priredbe, pod nazivom: DOSADAŠNJA SARADNJA BILA JE SASTAVNI DEO RASTA I USPEHA U POSLEDNJE TRI DECENIJE. NAZDRAVIMO BUDUĆOJ, JOŠ USPEŠNIJOJ!”

„Iskoristili smo prisustvo naših prijatelja i partnera da ih informišemo i o najnovijim dostignućima Omni Projekta“, izjavio je te večeri Branko Babić direktor i vlasnik firme. „Podsetili smo ih da Omniprojekt za svoje mašine i linije projektuje svoje elektro upravljačke sisteme sa sopstvenim softverom, uz upotrebu komponenti zapadnih proizvođača, da mladi tim Omnijevih inženjera radi na razvoju mašina prototipova, kao i na stalnom unapređenju i optimizaciji standardnog proizvodnog programa“.

Oko tri stotine prisutnih zvanica iz zemlje i inostranstva složili su se u oceni da se ovakva organizacija ne bi postidela ni pred priredbama najvećih svetskih konzorcijuma. Nakon pića dobrodošlice i susreta sa “starim prijateljima”, gosti su prisustvovali svečanom multimedijalnom programu uz učešće renomiranih gostiju iz oblasti kulture, umetnosti, privrede i javnog života. Korišćenjem savremenih telekomunikacionih sredstava odvedeni su virtuelnom slikom do proizvodnih kapaciteta Omnijeve fabrike, kao i do online partnera sa drugih kontitnenata.

U svom obraćanju, Zvonko Tufegdžić, direktor Republičke privredne komore za Moravički i Raški upravni okrug, istakao je da Omniprojekt ne samo da je među vodećim poslovnim sistemima u našem regionu, nego je primer dobre prakse u oblasti mašinogradnje, kao i putokaz manjim firmama u kom smeru treba da se razvijaju. Dr Mile Savković, dekan i redovni profesor Fakulteta za mašinstvo i građevinarstvo iz Kraljeva, istakao je da od svog osnivanja, fakultet aktivno sarađuje sa privredom, a odnos sa Omniprojektom predstavlja sjajan primer, zbog brojnih uspešno realizovanih projekata.

Prisutni gosti nisu bili uskraćeni ni za gastronomski i muzički doživljaj čuvenih vrnjačkih kafana, koje su sinonim za kvalitet i zadovoljstvo kroz savršeni spoj domaće i internacionalne kuhinje.

„Nije uobičajeno da se u turističkoj destinaciji razvijaju fabrike za proizvodnju mašina na svetskom nivou, ali moram da se pohvalim da je Omniprojekt jedan od nekoliko briljantnih kolektiva koji posluju u banji“ rekao je sa govornice Boban Đurović, predsednik opštine Vrnjačka Banja.

Za “treće poluvreme” pobrinuo se Barakuda bend sa gostima iznenađenja, uz probrana vina lokalne vinarije Grabak i destilerije Peđoni. Pesma i igra trajala je do ponoći, a domaćini i gosti zakazali su sledeće viđenje na jubileju za pet godina.

TV reportaža koju je pripremila ekipa Vrnjačke Radio-TV
Film o Omniprojektovom uticaju na život običnog čoveka
Kadrovi sa proslave: Wellcome Drink i Svečana priredba
Najnovije vesti
 • Međunarodni sajam tehnologije pakovanja i ambalaže
  Omniprojekt će učestvovati na Varšava Pak, 9. sajmu tehnologije pakovanja i amblaže koji se od 23-25. aprila 2024. godine održava u Varšavi, Poljska.
 • Uspešno realizovan SAT u Ljekarni Zagreb
  Isporučen i pušten u rad Mikser Homogenizator 120l za polučvrste proizvode i izvršena obuka operatera koji će upravljati mašinom.
 • 30 godina posvećeni savršenstvu
  Za nas najvažnija ciljna grupa, od početka je bila farmaceutska industrija, najviše iz razloga što u to vreme nije bilo konkurencije koja je mogla da ponudi opremu za pakovanje u kvalitetu proizvođača sa zapada.
 • Investirati u pakericu, da ili ne?
  10 ključnih argumenata koje treba razmotriti pre odluke o investiciji u opremu za pakovanje, odnosno glavne prednosti mašina za pakovanje
Kategorije

Ostavite komentar