Pakovanje u širok raspon ambalaže

Od papirnate kesice i plastične kese, preko staklene flašice, staklene i PVC flaše, ALU i PVC tube, pa do plastičnih kanistara i metalnih buradi

Ambalaža štiti proizvod i produžava rok trajanja

Potrošačima je najvažnija sigurnost i udobnost

Ne bavimo se samo pakovanjem; mi smo dobavljač sveobuhvatnog rešenja za pripremu proizvoda za tržište. Kupci naše opreme mogu ponuditi proizvode vrhunskog kvaliteta širom sveta sa našim integrisanim rešenjima za preradu, pakovanje i distribuciju. Snabdevamo opremu za preradu i pakovanje za kupce u regionu, obezbeđujući regionalni doseg na koji se možete osloniti. Naša služba za istraživanje i razvoj kontinuirano omogućava da nudimo personalizovana rešenja već više od 30 godina.

Ambalaža za proizvode široke potrošnje

Kako bi naši kupci pakovali svoje proizvode na bezbedan i dostupan način, neprekidno inoviramo našu opremu za pakovanje. U tom smislu najviše radimo na inovacije naših proizvoda radi uvođenja ambalaže od obnovljivih izvora.

Pakovanje u kesice i kese

Najekonomičnije pakovanje

Tokom automatskog procesa pakovanja, kese se formiraju od ravnog, valjanog lisnatog materijala sa rolne, što omogućava proizvodnju širokog spektra oblika i veličina kesa. Kese se koriste za pakovanje praškastih i zrnastih proizvoda široke potrošnje u gotovo svim granama industrije, jer predstavljaju ekološki prihvatljivu alternativu bocama, čašama, metalima i drugim posudama. Na našim mašinama pakuju se kesice i Kese – jastučaste, sa faltom, stabilo:

Pakovanje u bočice i boce

Kako odabrati najbolju bocu za vaš proizvod

Prilikom izbora staklene ili PE, standardne ili kastomizovane flaše, proizvođač u farmaceutskoj, hemijskoj, prehrambenoj ili nekoj drugoj industriji nalazi se pred izborom, kako da svoj proizvod izdvoji od konkurencije korišćenjem štampe, ili oblika ambalaže. Najveći broj kupaca odlučuje se da puni standardne flašice i boce, a zatim koristiti etiketu ili skupljajuću foliju za brendiranje, jer je pakovanja u standardnu ambalažu mnogo lakše i brže. Naša oprema jednako efikasno pakuje i standardnu i kastomizovanu ambalažu: staklene i PE bočice do 250ml, boce u prehrembenoj i petrohemijskoj industriji i boce za kućnu hemiju:

Pakovanje u teglice, kutijice, Al i PE tube

Ušteda troškova i duži rok trajanja proizvoda

Postoji mnogo razloga zašto proizvođači i prodavci krema, pasti i mnogih drugih prehrambenih i kozmetičkih proizvoda koriste tegle i tube: Olakšavaju potrošaču korišćenje proizvoda uz malo otpada, Potrebno je manje zaštitnog pakovanja (što smanjuje troškove), Smanjuje šanse za oštećenje tokom transporta, Proužava rok trajanja proizvoda, Poboljšava vrednostproizvoda i za kupca i za potrošača:

Pakovanje u kante, burad i kanistre

Zaštitita sadržaja od svetlosti, vlage i štetočina

Burad, kante i kanisteri su danas najpopularnija opcija za industrijsko skladištenje na tržištu, zato što pružaju odlične prednosti kupcima: To je odličan način za skladištenje široke lepeze robe i proizvoda, od opasnog otpada, do farmaceutskih proizvoda. Posebno su pogodna opcija za skladištenje prehrambenih proizvoda u lancu snabdevanja potrošača hranom i pićem.

Mašine prilagođene ambalaži

Pogledajte kako se razne vrste ambalaže pakuju na našim mašinama

Današnji potrošači imaju različite zahteve, pa pakovanje mora da se prilagodi u skladu sa tim, pa naše mašine mogu da prime širok spektar veličina, oblika i formati . Od punjenja i zaptivanja, pa do označavanja i etiketiranja, obavljaju zadatke uz minimalnu ljudsku intervenciju, što ne samo da ubrzava proizvodnju već i smanjuje rizik od grešaka.

MONOBLOK ZA KREME

Svojom ponudom Omniprojekt snabdeva tržište vrhunskim mašinama za pakovanje. Uz stručne i motivisane radnike, kupcima pružamo svetski nivo proizvoda po razumnim cenama

AUTOMATSKA LINIJA ZA TEČNOST

Click here to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

UNIPAK ZA PRAŠKASTE FORME

Click here to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Treba Vam oprema za pakovanje? Mi smo stručnjaci!​

Oprema dizajnirana prema proizvodu i ambalaži

Najoptimalnije pakovanje za predviđene ambalaže

Omniprojekt razvija opremu za pakovanje prema ambalaži kupca, na osnovu više od 30 godina iskustva. Uzimaju se u obzir svi aspekt dizajna i ponašanja potrošača: Komponente moraju da budu dobro zatvorene u ambalaži, ali moraju i da se lako vade kada ih potrošač koristi. Materijal ambalaže, oblik, kao i sistem zatvaranja, biraju se u bliskoj saradnji sa kupcem. Kupac definiše: Kapacitet pakovanja, Potrebu za sterilizacijom opreme, Zahteve za etiketiranje ili štampanje poklopca i t.d.

Istovremeno oprema mora da zadovoljavi standardne zahteve:

ODRŽIVO PAKOVANJE

Korišćenjem naše opreme i održive ambalaže, pomažete promociji održivosti i osiguravate da vaši proizvodi budu prihvaćeni od strane potrošača.

BEZBEDNO PAKOVANJE

Naša rešenja obezbeđuju pakovanje uz širok spektar zahteva, uključujući bezbednost kupca, uz istovremeni privlačni dizajn prozvoda za krajnjeg kupca.

PAMETNO PAKOVANJE

Prema studijama, 2/3 svih kupaca pravi greške kada konzumira krajnji proizvod. Ove greške mogu da ugroze zdravlje, da smanje obim prodaje i time ugroze biznis.