Kada kupite mašinu za pakovanje, od nas dobijete rešenje Vaših problema!

Kombinujemo veštine zapošljenih i koristimo zajedničku stručnost da bi dobili jedinstveno rešenje za kupca.

30 godina posvećeni savršenstvu!

Za nas u Omniprojektu postoji samo jedno pravilo: „Jedino je savršeno dovoljno dobro“.

Mi smo Omniprojekt, Vaš partner koji za Vas pravi opremu koja će Vam najbrže povratiti uložen novac.​

Nakon 30 godina i hiljada realizovanih ugovora, postali smo jedan od najprepoznatljivijih brendova u regionu. Kupcima isporučujemo efikasnu opremu vrhunskih performansi, sa paketom dostupnih tehnologija generacije 4.0. Imamo veliko iskustvo u projektovanju, izradi i puštanju u rad standardnih i kastomizovanih mašina za pakovanje. Kroz ove tri decenije našu poslovnost prepoznali su partneri iz zemlje i inostranstva, sa čijom saradnjom se ponosimo:

Brojke govore kao hiljadu reči

Brojke ne ostavljaju prostora za “subjektivnu interpretaciju” i daju dobru dozu sigurnosti primaocu poruke.

150

Različitih mašina

30

Godina iskustva

2.500

Zadovoljnih kupaca

Naši kupci

Omniprojekt magijom stvaramo nove vrednosti!

Omniprojekt je poslednjih decenija jedan od najtraženijih proizvođača opreme za pakovanje u regionu. Samo u 2022. godini isporučili smo 72 uređaja, mašina i automatskih linija, za 45 kupaca u zemlji i inostranstvu. Glavno kupci su iz Srbije, ex-YU republika Bosne i Makedonije, kao i zemalja bivšeg SSSRa:

Naši dobavljači

Kvalitet bez kompromisa

Odnosi sa dobavljačima zasnivaju se na međusobnom poverenju, koje ima dve strane: jedna je sposobnost verovanja u druge, a druga davanje poverenje drugima. Upravo zato Omniprojekt se danas ponosi najpouzdanijim saradnicima i prijateljima, spremnim da se odreknu svojih interesa u korist dugoročne uspešne saradnje. U proizvode Omniprojekta ugrađuju se pouzdani sistemi renomiranih brendova:

Naši zaposleni

Prijatni radni ambijent sa zdravim međuljudskim odnosima

Kroz Omniprojekt su prošli najbolji stručnjaci iz okruženja sa iskustvom i znanjem stečenim u zemlji i inostranstvu, ali najveći broj njih je svoju izuzetnost stekao u Omniprojektu.. Sve ih je privukla mogućnost za izazove, stalno usavršavanje, prijatan radni ambijent i jasne lične egzistencije.
Evo kako oni vide Omniprojekt u budućnosti:

Okvir poslovanja i razvoja Omniprojekta

PROJEKTOVANJE

Mašinski tim inženjera projektuje mehanizme i konstrukcije, a tim aplikativnih i sistem inženjera implementira softverska rešenja

PROIZVODNJA

Od obrade na mašinskim centrima, preko bravarskih i mehaničarskih radova, pa do elektromontaže i puštanja u rad, ceo ciklus zatvoren je unutar firme

PRATEĆE SLUŽBE

Logistika je sveubuhvatni faktor koji omogućuje da biznis teče glatko, od prodaje i marketinga, preko finansija i računovodstva, do nabavke i transporta.

POSLOVNI PROSTOR

Administrativni, projektni, prodajni, proizvodni i montažni prostor Omniprojekta nalazi se u Novom Selu, pored magistralnog puta Kruševac-Kraljevo, na 4 km od Vrnjačke Banje, najvažnije turističke destinacija Srbije. Fabrika, opremljena najsavremenijim obradnim centrima, pogonima za bravarsku obradu i montažu, zajedno sa pogonom mikroelektronike i skladištima poboljšavaju nivo efikasnosti logistike kompanije. U zgradi se nalazi i izložbeni prostor u kome je izložen deo proizvodnog programa. U okviru dvorišnog prostora nalazi se parking za više od 50 automobila zapošljenih i poslovnih posetioca

Imam fantastičan tim sa kojim prihvatam najzahtevnije projekte

Branko Babić, vlasnik – osnivač – direktor

Pre 30 godina krenuli smo u ovaj posao sa puno truda i mladalačkih snova. početka, naša misija je bila da pravimo proizvod bez premca i da naši kupcidobiju ono što žele. Nakon trideset godina, čini mi se da smo postigli oboje: Omniprojekt jeste prošao promene, uspone i padove, ali je danas jači i efikasniji nego ikada ranije!

Strateška dokumenta

Izvod zi Strateškog plana

Istorijski razvoj

Događaji koji su obeležili postanak firme i put do danas

December 22, 1993

Osnivanje kompanije

U decembru 1992. godine, inženjer Branko Babić, do tada uspešni rukovodioc sektora Robotika Prve Petoletke, pokrenuo je preduzeće Omniprojekt, nazvano po sveobuhvatnom pristupu projektovanju procesne opreme. Od početka, cilj firme bio je da pravi opremu za pakovanje bez premca i da kupci uvek dobiju ono što žele.

December 22, 1993
May 23, 2002

Prelazak u sopstveni prostor

Nakon decenije rada u iznajmljenim halama i teškog perioda nakon sankcija i bombardovanja Srbije, Omniprojekt konačno prelazi u sopstveni prostor u Novom Selu.

May 23, 2002
July 1, 2006

Strateška saradnja sa Invej holdingom

Saradnja koja je započela kao klasičan odnos kupac-proizvođač, na obostrano zadovoljstvo nastavljena je kroz konsultantsko – menadžerske usluge i proizvodnju opreme za sve članice konzorcijuma: Albus, Medela, Rubin i Vital. IZvanredni odnosi nastavljeni su do danas.

July 1, 2006
February 18, 2009

Opredeljenje za farmaceutsku industriju

Iako su počeci bili vezani za prehrambenu i hemijsku industriju, stručnost Omniprojektovog tima izdvojio ga je od konkurencije i odveo u najstrožije evropske standarde farmaceutike.

February 18, 2009
October 7, 2023

Proslava jubileja

Nakon 30 godina i hiljada realizovanih ugovora, Omniprojekt je postao jedan od najprepoznatljivijih brendova u regionu, koji kupcima isporučuje efikasnu opremu vrhunskih performansi, sa paketom dostupnih tehnologija generacije 4.0.

October 7, 2023